IMAG5622
Veckorna bara springer iväg och min gravidapp meddelar nu att 70,4% av graviditeten har passerat och att jag är inne i trimester 3. Denna trimester ska uppenbarligen inte vara någon semester som jag förstått det då man börjar bli riktigt stor samt att man kan återfå några av graviditetsbesvären. Det ska bli spännande att se….!

70,4% låter ju ganska bra, man har kommit ganska långt i graviditeten, men när man omvandlar det till månader och på riktigt förstår att det nästan är tre månader kvar, då känns det lite jobbigt, eller ganska mycket jobbigt faktiskt. Tre månader!! Med den här stora magen?! Hur ska det gå?!

Bebisen sparkar helt galet mycket, dygnet runt, men det är lite som Kenny säger; då vet vi att armar och ben fungerar!
Fast egentligen ska jag nog inte klaga. Jag mår väldigt bra fortfarande och lite bök för att hitta en sovställning och pust och stånk när jag rör mig får man väl stå ut med?! Jag ska inte springa något maraton de närmsta månaderna ändå!