image
Nu är vi alltså i Åre! I söndags morse så packade vi om lite snabbt innan vi satte oss i bilen mot Huså!
Jag är inte så otroligt road nu under graviditeten av att sitta några längre sträckor i bilen, jag blir så galet uttråkad och rastlös men upp kom vi i alla fall, med ett litet stopp på vägen för att säga hej till Kennys kompis Ida.

Eftersom vi anlände samtidigt som Kennys pappa med fru så var det lite att plocka in och fixa med och när vi ätit och Kenny hade klippt gräsmattan och hämtat båten så kunde man tro att det var läggdags, men inte!

För första gången (som jag har minne av) så upplever jag nu midnattssol. Klockan tolv i natt stod jag och Kenny nere i ån och fiskade bäcköring i dagsljus. Hur konstigt som helst! (Bilderna nedan är tagna vid midnatt igår)

Att fiska bäcköring var också konstigt! Jag fick upp någon liten fisk på 20 centimeter och var helt övertygad om att Kenny skulle slänga i den i ån igen men istället påpekade han att det var ett riktigt fint exemplar och stoppade ner den i fiskepåsen! Jag hade förväntat mig att vi skulle dra upp ett par kilos-fiskar, men icke! Vi var tydligen ute efter små fjantiga fiskar!

Oavsett dagsljus eller inte så blir man ju trött någon gång ändå och det blev jag också till slut. Det var underbart skönt att få lägga sig och sova efter en lång dag!

image

image

image

image