wpid-IMAG5065-1.jpgIdag på lunchen så satt vi och diskuterade barnprylar. Jag har en kollega på jobbet som ska få barn i början av september och nu visar det sig att han och hans tjej började handla barnsaker redan innan graviditetstestet hade torkat.

Jag och Kenny har inte köpt en barnpinal hittills!

Det enda klädesplagget vi har till bebisen är en väldigt söt tröja som vi fick för någon vecka sedan av mammas väninna som han kan ha när han blivit lite större, men annars så är vi helt oförberedda. Nu börjar det kanske bli dags att i alla fall titta på vagnar och såna saker.

Det är inte så att jag känner mig otroligt stressad över bebisens garderob, men lite praktiska saker kanske vi ska se över så att Kenny slipper springa runt och fixa det medans jag ligger på BB om bebisen skulle bestämma sig för att komma tidigt!