wpid-IMAG4872-1.jpgwpid-IMAG4873-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår tog jag ledigt på förmiddagen för att först åka till barnmorskan och lyssna på hjärtljud och ta diverse prover och sen för att titta på huset som jag och Kenny skulle köpa. Ja, vi var ganska inställda på det i alla fall och Kenny hade med sig stora plånboken.

Ju fler gånger vi tittat på mäklarbilderna desto mer kära blev vi, därför var det ganska tråkigt att komma ut och se att huset inte alls motsvarade våra höga förväntningar. Vi skulle ju bo där?!
På vägen hem stannade vi på Brostugan och åt lunch i den sköna solen, sådan lyx!

Jag åkte till jobbet och jobbade en stund innan Kenny hämtade upp mig och istället för att åka hem så drog vi till Vaxholm och åt glass i solen som fortfarande värmde fantastiskt skönt och strosade runt lite i hamnen. Det är så underbart med solen och värmen som kommit nu så det är svårt att smälta det!

Pyret verkade också ovanligt livlig och glad för igår kväll så kunde både jag och Kenny känna av sparkarna i magen när vi skulle sova.