wpid-IMG_20130502_183253.jpg Vägen till att få ut utemöblerna går via högtryckstvätten, trallrent med skurborste, torkning och sedan oljning.
Om man då har närmre 40 kvm altan så tar det lite tid.

Nu har jag och Kenny hållit på i omgångar med högtryckstvätten på eftermiddagarna. Förra året blev det plötsligt bråttom med att få ut grillen när det var en fin vårkväll så rengöringen av trallen blev inte riktigt så bra som den borde ha blivit, vilket visar sig i år.

Nu är vi i alla fall alldeles snart klara med högtrycksrengöringen och eftersom vi varit ganska noga nu så borde det inte vara så mycket jobb kvar med resterande rengöring. Jag ser så mycket fram emot det!

Igår fick jag sug efter jordgubbar och blev överlycklig när Kenny kom hem med ett paket åt mig. Jag har hört från flera håll att jordgubbar är sådär när man är gravid, men efter att ha googlat livsmedelsverkets hemsida så är jag nu införstådd med att jordgubbar innehåller mycket folat, vilket behövs för att bebisen ska utvecklas normalt. Så jag tänker äta jordgubbar – i rimliga mängder förstås.