Idag har jag varit i Jönköping, teoretiskt i alla fall. Fysiskt sett har jag inte varit där då telefonen av någon konstig anledning bestämde sig för att hålla tyst i morse och jag därmed missade flyget, ganska rejält.
Jag vaknade klockan åtta och eftersom planet gick tio över åtta så var det ganska kört.

I normala fall så hade Kennys telefon ringt någon gång, men eftersom jag inte ville vakna av den på den lediga dagen igår så hade jag sett till att han stängt av larmet.
Ja ja, någon gång ska vara den första och som tur var så var det inte jag som skulle hålla mötet nere i Jönköping.

Vad underbart skönt det är med en ledig dag här och där! Kenny och jag tog vårt pick och pack i tisdags och drog så långt ut man kan komma på Färingsö, till hans bror med sambo. Vi blev serverade en riktigt god middag och hade en väldigt trevlig kväll tillsammans.
Efter att ha studerat sin brors akvarium ingående så är nu Kennys nya idé är att han ska ha ett stort akvarium i vårt nya hus som vi ska köpa någon gång..
wpid-IMAG4829-1.jpg

 

 

 

 

 

På morgonen när vi vaknade så lämnade jag killarna till deras båtmek och åkte hem till mamma där jag satte mig i solen och njöt tillsammans med syster.

image