image
Åh, vilken skön helg!
Jag är ju lite tröttare nu än vanligt och det tycker Kenny är toppen för då behöver inte han vara så aktiv heller.
I lördags vaknade vi supertidigt, eller nja, Kenny vaknade supertidigt och jag vaknade av att hans ansikte befann sig en halv centimeter ifrån mitt. Han psykar mig på morgonen men påstår att han bara försöker pussa mig, han har ingen förståelse för att jag blir rädd när jag vaknar med ett skägg i ansiktet innan jag vaknat till och vet vilket land jag är i.

Men i alla fall så regnade det ute och allt såg allmänt grått och tråkigt ut vilket gjorde att vi låg kvar i sängen, faktiskt hela dagen. Vi var uppe och åt någon gång men annars så blev vi kvar och ja, det var ganska skönt med en sån dag.

På söndagen kom den här otroligt härliga värmen.
Vi startade dagen med en brakfrukost med nybakta scones, fruktsallad, ägg och nypressad juice i sällskap av Gotlänningen.
Innan jag sedan förtjänade mitt uppehälle i solen tog jag mig i kragen och fyllde i alla försäkringspapper som blivit liggandes över påsk och Osloresorna. Nu är alla underlagen äntligen inskickade så nu återstår svar från försäkringsbolaget.
Efter ”bordet” så gick jag ut och satte mig i solen på altanen, det var verkligen hur härligt som helst! Dagar som gårdagen får mig att verkligen längta till den riktiga våren!