I onsdags kväll så damp jag och Kenny ner i Huså/Åre och möttes av hans pappa med fru och ett fantastiskt vinterlandskap!
Under torsdagen var det allmänt mekande med skotrarna som stått still en längre tid men så fort dom var igång och påfyllda med nya vätskor så tog vi oss en ”kort och stillsam” tur, som det hette innan Kenny lurade in mig bland skog och fjäll. Det blev naturligtvis en hel del fastkörningar här och där, men det verkar höra till. Det var i alla fall alldeles underbart att få komma ut i den vackra naturen igen och insupa lite härlig fjälluft!

På fredagen så var det dags för fisketävling nere på isen. 430 personer deltog i tävlingen som gick ut på att man skulle få den största fisken under det tre timmar långa tävlingspasset.
Nu visade det sig dock att man hade vunnit bara man fått en fisk, oavsett storlek, men sjön var totaldöd, så det blev tre timmars sol istället, liggandes på skotern med en hand på fiskespöt. Livet kan vara värre!

I lördags så var vi ett helt gäng som skulle ut på skotertur och samlas för grillning på fjället. Jag och Kenny pep iväg några timmar före och körde av oss lite i lössnön innan vi mötte upp karavanen och åkte och grillade korv i solskenet. Vilken dag, vilka dagar!

Vi har blivit så bortskämda dessa dagar med sol, mysigt sällskap och fantastisk mat och det hade inte varit dumt alls att stanna ett par dagar till, men nu kör vi vardag en liten stund igen!