image

I lördags morse vaknade jag kvart i sju av att Kenny stirrade ut mig och när jag öppnade ena ögat och han insåg att jag var vaken frågade han om det var okej att han började dammsuga.
Oavsett tid på dygnet så är jag inte den som säger nej till en sån förfrågan så medan han städade vaknade jag långsamt till liv i sängen.

När han var klar med städningen åkte han och handtvättade och rengjorde min bil både in- och utvändigt! Hur lyxigt som helst!
Jag och Kattis passade på att ta en lång och skön promenad längs vattnet i Vallentuna i det härliga vädret.

På eftermiddagen åkte vi till mamma för middag. Kenny och jag hade handlat dagen innan när vi var hungriga så vi hade fått med både kräftor och tigerräkor (förlåt!) i korgen och mamma stod för lammsteken och ja, självklart bakade jag också. Det blev en prinsesstårtevariant med kolasås och daimgrädde.
Vi hade en fantastiskt trevlig och avslappnad kväll!

I morse när vi vaknade så hade Kenny nått kulmen av sin mansförkylning och ville att vi skulle stanna i sängen hela dagen. Vi nådde dock en kompromiss, så strax efter frukosten så bäddade vi ner oss i soffan och tittade på tre avsnitt av nagelbitaren The Following. Inte dumt alls!