20120918144928
Häromdagen gick jag runt och strosade på Åhlens och tittade på lite bra-att-ha-saker (vilket egentligen betyder, saker jag inte behöver). När jag stod lutad över ett bord med nagellacksprylar så fick en säljare syn på mig och jag tror att hon såg att jag i tankarna hade plånboken i handen, redo att hitta något att spendera pengar på. Alltså sålde hon in ett startkit för nagellacksgel till mig.

Jag vet att typ hälften av er som läser bloggen har långa fejknaglar och hur lockande den än må vara ibland när era naglar håller för motorcykelmekoch handdisk så är jag inte redo att kliva över på den sidan än. IMAG4546-1-1Jag tar någon slags stolhet eller något i att ha mina egna naglar, trots att jag kanske svär över att behöva måla dom så ofta och att dom går av ibland.

Men för att vara mitt första försök med ett bångstyrigt, tjockt och kletigt nagellack så måste jag säga att jag är ganska nöjd. Nu är det alltså meningen att detta lack ska hålla i 2-3 veckor och det ska bli spännande att se om det kan vara så bra!