(Publicerat 26:e april)

Enligt barnmorskan så borde jag säga att vi är i tolfte veckan, men enligt mig så är jag ju i elfte veckan, fast med några extra dagar. Men å andra sidan så borde väl barnmorskan veta bäst, det blir bara så mycket.

Min viktökning har nu stannat av lite på sådär 4 pluskilon, vilket känns skönt med tanke på att den ändå kommer att skena senare. Trots detta så är det galet svårt att hitta kläder som inte visar degklumpen som lägger sig ovanför byxlinningen.
Jag är piggare än förut och har inte speciellt ont i magen längre heller. Men fortfarande så har jag sjukt svårt att förstå att det verkligen är någon där inne som skvalpar runt.

I och med att det nu alltså är vecka 12 så är vi där då man vanligtvis brukar tala om för folk att man är gravid. Jag känner mig dock inte alls redo att göra det än, eftersom jag knappt tror på det själv. Nästa vecka ska vi in på KUB-undersökning, vilket bland annat är ett ultraljud, och om jag får se något som simmar runt där – ja DÅ kanske jag börjar tro på det.