I lördags så hann vi åka förbi en snabbis hos mamma och fika för Peter innan det var dags för husvagn- och husbilsmässan med Jenny och Richard.
Jag drömmer om en husbil medan Kenny är mer inne på en husvagn (och ett flygplan och en båt) och nu hade vi all möjlighet att titta på utbudet.

Det är helt galet vilka monster till husbilar det finns och dom kostar därefter också förstås men det var väldigt kul att gå runt och titta på alla olika modeller och drömma sig bort en stund.
När vi sedan kom hem vid fem så slog tröttheten till och jag fick huvudvärk. Jag hann med en kort stunds vila innan det var dags att göra sig i ordning för Pink Party hos Prillan.

Det tog verkligen emot att åka på fest när huvudet bankade på rejält och ögonen gick i kors av trötthet men väl på plats så var det väldigt värt mödan för att få träffa alla fina vänner och få äta så mycket god mat! Tusen tack Prillan för en fantastiskt bra fest, det gjorde du mycket bra!

Kenny hade frivilligt valt att sätta på sig min rosa sjal för att följa klädkoden och fick flera komplimanger för hur snygg han var i den! Jag förstår inte att jag inte tog ett kort på honom med den?!