wpid-IMG_20130119_181604.jpg
Förutom lastbilsäventyret så har det hunnits med en del annat också. Mamma undrar var jag får energin ifrån men ju mer man pysslar desto mer energi verkar man få tillbaka!

Det var ett tag sedan Kenny ”fick” äta cupcakes till frukost men nu var det dags igen. Jag slängde ihop ett par nougatmuffins som jag toppade med philadelphiaost med jordgubbsmarshmallowsfluff, inte fel någonstans! I och med att jag nu bakade för första gången på länge så väcktes intresset igen och med tanke på lastbilsblundern så är det tydligen läge för en eller två skämstårtor till kollegorna också.

I vilket fall som helst så nöjde jag mig inte med cupcakes utan provade ett nytt recept på nonstopkakor som jag dessutom öste ner massor av hackad mjölkchoklad i. Middagen blev alltså varma kakor med choklad som smälte i munnen! Åh, så gott det var!
För tillfället så tänker jag inte oroa mig för vikten för det verkar som att kroppen tror att jag är ute och joggar fortfarande, jag rör mig inte alls, men går ner i vikt?! Tack för det Televerket! (Ja, jag vet att det kommer att slå tillbaka men jag ska springa igen så fort det blir lite barmark)!

Igår kväll så hamnade jag på en norsk bloggerskas sida och bilden som slog mig rakt i ansiktet var på skolebröd! Det är en norsk bulle som är fantastisk god som vi alltid åt och tog med oss hem från Norge. Så nästa projekt blir definitivt skolebröd! Återkommer med bild på bullen när uppdraget är utfört.

För övrigt så är jag galet nöjd med min örhängeshängare som vi uppfann i helgen. Så enkelt och så praktiskt! Nu behöver dom inte ligga och skräpa i någon låda, huller om buller!