wpid-IMAG4214-1.jpg Idag ryckte jag mig i örat och ringde efter hörseldoktorn. Jag ringde först till Karolinska där jag opererades, men dom ville ha en remiss från en läkare innan jag fick komma.
Alltså ringde jag min husläkarmottagning och frågade om dom hade hörselmätargrejer, och det hade dom inte utan sa att jag skulle komma till en vanlig läkare hos dom först som kunde ge mig remiss till Karolinska.
Eftersom jag vet att jag hör dåligt och jag vet varför så avböjde jag det läkarbesöket, det känns väldigt onödigt att åka dit och få ett papper på något som jag har mer historik på än vad dom har.

När jag opererade mig sist år 2004 så gjordes operationen av en vän till mamma och pappa och efter att ha slussats runt bland sköterskorna så googlade jag fram namnet på kirurgen och bokade en tid på hans mottagning direkt och fick då dessutom tid samma dag.

Han tittade i det bra örat först och berömde sig själv för vilket otroligt fint jobb han hade gjort och hur fin min tunna trumhinna var (snacka om fetisch)?! När han tittade i det dåliga örat så kunde han inte se protesen utan såg bara en reflex, vilket tydligen kan tyda på att den kan ha lossnat.

Så, jag fick en ny tid i slutet av januari och kommer då att få göra ett hörseltest som jag tar direkt en trappa ner till Dr Öra och så tar han ett beslut på plats utifrån det på vad som behöver göras. Alltså betyder det att jag förhoppningsvis snart vet när jag ska höra bra igen!