Det gick sådär med att somna! Jag tog ett par droppar av en lugnande medicin och la mig för att vänta på effekterna i sängen. Efter någon halvtimme började jag känna någonting och ögonen blev lite dimmiga så jag började faktiskt räkna får.

Men sen så gick det plötsligt över!

Så klockan elva gick jag upp igen och tredubblade dosen. Nu vet jag inte om det var medicinens effekt eller om jag bara var uttråkad av fårskallarna som gjorde att jag somnade, men somnade gjorde jag.

Klockan ringde 06:43 och då var jag i en heeelt annan värld! Jag kunde ha gett bort min käraste bil i morse för tre timmars sömn till, det var en himla tur att ingen fanns i närheten för att nappa på det erbjudandet!
I duschen började jag få upp ögonen, men funderade allvarligt på att gå och lägga mig igen efter att jag var färdigduschad, om jag bara hade blundat så är jag övertygad om att jag hade somnat stående. Det hade kunnat bli en otäck badrumsolycka!

Årets första arbetsdag kommer alltså inte gå till historien som min mest energifyllda dag, så det är ju en väldig tur att är 363 dagar kvar på det här året som jag kan bättra på med piggare dagar.