Först är det måndag och så smäller det bara till och nästa gång jag hinner reagera så står det torsdag i kalendern.
I måndags drog jag ner till Malmö för att delta i den stora invigningen på tisdag morgon. Det var människor överallt och musik som dånade ut ur enorma högtalare under hela förmiddagen, en klar succé alltså!
Eftersom jag ändå var nere i söder så passade jag på att köra en förhandling med facket samtidigt, vilket flöt ovanligt smidigt!

För att belöna oss för gott arbete åkte sedan jag och min chef till flygplatsen i god tid innan och drack vin och pratade skit. Det var en trött och salongsberusad Solan som somnade in på planet hem.

Kenny hämtade mig vid flyget och vi hann knappt landa i soffan innan Kennys nya bästis i Fiskbilen ringde på dörren och lurade på honom räkor för 1600kr. Nu vet jag vad vi kommer äta den närmsta tiden, lite variation från korven om inte annat.

Igår blev det konferens med mina kollegor hela dagen och när jag kom hem så var jag så galet trött men tvingade ut mig i snöstormen för en timmes promenad och ja, det hjälper definitivt mot trötthet!