I helgen var det dags att sätta på klorna på däcken, nu verkar vintern vara på antågande med full kraft, åtminstone kylan då SMHI påstår att det ska bli -12 grader nästa helg.
Efter att vinterdäcken var monterade, sommardäcken tvättade och arkiverade så åkte vi hem till Kattis för att titta på film.

Filmen var grekisk och hette Dogtooth, en av dom sämsta filmer jag har sett faktiskt. Vi väntade på att filmen skulle nå någon slags höjdpunkt och precis när vi trodde att något spännande skulle hända så kom eftertexterna.
Not worth waiting for! (Rubriken hänvisar till innehållet i filmen)

Sista bilden visar vad som händer om man stoppar in ett par skinnhandskar tillsammans med rosa handdukar. Att jag stoppade in skinnhandskarna i tvättmaskinen var för att de är gamla och slitna och jag tänkte att det inte gjorde något om dom förstördes. Jag hade dock inte räknat med att handdukarna skulle förstöras!
Ja, vad gör man inte för att få möjlighet att åka till Ikea?!