Jag har tydligen skapat något slags beroende bland folk där jag förväntas baka hela tiden. Nu ser inte verkligheten ut så, ibland så får Kenny livnära sig på andra saker än maränger och cupcakes, som till exempel korv. Vi äter galet mycket korv just nu och när jag sen hamnar på konferens och blir serverad hemlagad lammkorv där också så känns det lite lustigt.

I går blev det alltså korv igen! Till förrätt så slängde Kenny ihop sin specialolja med massor av kryddor och chili som han sedan kokade räkor i och till huvudrätt åt vi falukorv gjord på älg. Falukorven är nog den korv som jag tycker absolut bäst om, om man nu får kallad det falukorv men det är bästa sättet att beskriva vad det är för korv. Om vi nu äter korv ett litet tag till så kanske, kanske vi får plats med annat i frysen än…korv!

Eftersom Kenny skötte maten så drog jag mitt strå till stacken och gav mig på efterrätten, creme brulee. Jag har aldrig gjort det förr, men oj vad gott det blev! En klar favorit!
Och eftersom det blev massor av äggvita över så blev jag ju tvungen att slänga ihop ett gäng maränger också, men det är bra för då har Kenny frukost i ett par dagar.
(Jag har faktiskt även förberett mig mentalt och inköpsmässigt för att baka Leilas Rocky Road-cupcakes, så vi får se om inspirationen springer på mig någon dag!)