När jag köpte mitt hus så tänkte jag i min enfald att jag skulle slippa städdagar eftersom jag hade en egen liten ”tomt” att ta hand om. Nu är det ju inte så det är eftersom de gemensamma utrymmena tydligen ska städas ändå och i lördags var det dags för höststädningen.
Kenny tog på sig att hjälpa till på gården medan jag städade inomhus.

Det kan vara så att Kenny är den enda person jag känner som får panik av att ha det helt rent hemma, han vet inte var han ska ta vägen. Själv njuter jag i fulla drag av att ha det dammfritt och att saker är på sin plats.

På kvällen drog vi och 46.000 andra till Friends Arena för invigningen. Vi hade riktigt bra platser på första raden, men om det var värt dom pengarna eller inte kan man sia om. Showen var fin och det var massor av specialeffekter som imponerade men jag är nästan övertygad om att vi lika gärna kunnat se den i soffan hemma framför teven.

I söndags så var det dags för Kennys födelsedagsfika med halva släkten. Kenny köpte ett par kilo äpplen som han gjorde juice av medan jag bakade en tårta som blev galet mycket större än vad jag tänkt att den skulle bli. När dom lämnade oss ett par timmar senare så var vi så höga på socker att pastamiddagen var som himmelriket för munnen och magen.

Lokatten på bilderna är brandmannens och den hälsade vi på i fredags. Jag försöker verkligen hålla mig i skinnet för att inte springa iväg och skaffa en katt och vi får väl se hur länge det håller.