Nu är det mössa på som gäller, inomhus som utomhus innan jag vant mig vid kylan! Första snöflingorna kom igår vilket man kunde läsa i 27 inlägg på Facebook!

Igår blev det korv igen, dock det sista vi hade kvar. Ta inte illa upp nu kära svärmor, men det blir så intensivt med korvätandet ibland, speciellt när jag inte ens är så fantastiskt förtjust i korv.

På kvällen ”bakade” jag spökmaränger inför kommande halloweenhelg! Dom blev inte så dumma alls och jag vet att dom kommer ätas upp av godismonstret här hemma, han har varit svältfödd på sötsaker nu under sommaren då jag inte orkat stå inne och baka.

Idag efter jobbet så åkte vi förbi Burger King och köpte en Hot Blondie, en muffinsaktig sak med flytande vit choklad inuti. Egentligen så skulle den serveras med mjukglass, men glassen var slut. Oavsett så var den galet god och jag blev naturligtvis nyfiken på hur Hot Brownie skulle vara i jämförelse.

När jag trodde att vi var på väg hem så körde Kenny istället iväg till macken, nästan borta vid Arlanda och köpte upp ett lager med mitt nya beroende – Aloe Vera dryck (och en GB sandwich).
Varför han inte åt upp glassen förstod jag inte förräns bilen svängde tillbaka till Burger King och han lämnar fram den tillsammans med en beställning på en hot Blondie och en hot Brownie och bad dom skära upp glassen och lägga den ovanpå…
Visst var Brownien helt okej, men Blondie var helt överlägsen och vann tävlingen med hästlängder! Har ni inte provat en Blondie så är det dags NU!