Spännande värre med detta unika test! Vem hade kunnat tro att det som smakar sött också innehåller mycket socker?! Vilken skräll!
I artikeln står också att ”allt fler ratar de klassiska flingorna som till exempel Frosties”! DÄR kan vi tala om en rubrik!
Uppgraderingen i ungdomens tid när man gick från Corn Flakes till Frosties var väl en av de bästa saker som hänt i ett barns smaklökar och sedan dess så har jag varit fast! Till en skål med Corn Flakes så behövdes minst en halv deciliter socker som sedan ramlade av flingorna så fort mjölken kom i gungning.

Nu har dock ICA tagit någon slags ställning genom att inte köpa in originalet längre, utan de kör med en lightversion – ”mindre socker”. Kartongen har en något ljusare blå färg och kan lura dom bästa om man inte är uppmärksam, men efter att ha gjort misstaget att välja fel kartong en gång eller två så håller jag koll efter texten ”original” som avgör om det är värt att köpa hem den eller inte.