Den här helgen saknade minst 24 timmar! Den blåste förbi alldeles för snabbt för att jag skulle hinna vila upp mig, men det kommer väl en ny snart?!

De där efterlängtade sovmorgnarna som jag skulle ha gick det sådär med. Är det inte lustigt att man vaknar klockan åtta på morgonen just den dagen då man har möjlighet att sova länge? Och hur kommer det sig att båda två vaknar exakt samtidigt? Det är som att det räcker med att andhämtningen ändrar intervall för att kroppen ska registrera att den andre är vaken.

I lördags natt pågick det dock saker som jag inte var medveten om. Kenny vaknade mitt i natten för att han hörde ljud. Han gick då upp och tittade ut om det var någon som smög runt på vår altan, vilket det inte var. När han lagt sig igen så kom ljuden tillbaka och han gick upp till vardagsrummet där han mötte Kattis i pyjamas, på jakt efter andra ljud som störde hennes sömn. Kan inte folk bara sova på nätterna istället för att springa runt?!

Igår blev det en spontantur till Vingåker Factory Outlet med syster och Jenny. Stora plånboken var med och laddad för seriös shopping och kläderna för dagen var anpassade för att dras av och på i provhytterna.

Den första besvikelsen var nog att Dolomitejackan jag dregglat efter var slut i dammodell, jag borde ha köpt den första gången jag var där!

Förutom ett par Replayjeans och skinnhandskar så hittade jag ingenting spännande. Jag hade säkert kunnat desperatshoppa ett par klädesplagg men sån panik har jag inte än, hellre kvalitet än kvantitet, eller varför inte kvantitet med kvalitet?!

Delicatobutiken fick dock ett besök av oss där vi gjorde några riktigt söta fynd!

Dagen var trots allt inte bortkastad eftersom vi hade en mycket trevlig dag (men jösses vad långt det var)!