Den här sorgliga blomman står på mitt kontor för att skapa trivsel, man ska tydligen ha såna för att det ska se bra ut. Jag har visserligen skapat trivsel på annat sätt genom att täcka min anslagstavla med fina bilder. Nu sitter dom ju i och för sig på tavlan bakom min rygg, men min kollega mitt emot mig kan i alla fall titta på dom hela tiden.

Nu till det skumma! Den där blå sportflaskan på bilden använder jag till att vattna min sorgliga blomma med och nu inför semestertider så har jag varit duktig på att vattna den så att den ska hålla sommaren ut när jag är borta. Det konstiga i det hela är att jag vattnar och vattnar, men fyller aldrig på flaskan och trots det så är det alltid vatten i flaskan. Jag vet att jag inte har fyllt på flaskan på flera månader, men det är ändå vatten i?!

Har jag en ande i vattenflaskan eller vad är det frågan om? I sånt fall så skickar jag ner flaskan till Afrika direkt!