I natt vaknade jag av en dröm. Jag drömde att jag var utfryst och att folk runt omkring mig uppmanade mig att ta livet av mig. När jag öppnade ögonen så forsade tårarna ur dom och jag hulkade så att jag knappt fick någon luft. När jag lugnat ner mig och snytit snoken så somnade jag dock ganska omgående igen.

Innan jag vaknade av denna dåliga dröm hade jag dock haft det ganska trevligt. Kenny använde lördagkvällen till extremhoppning medans jag åkte och grillade med vänner. Vi spelade spel och trots att jag inte vann en endaste gång så blev jag knappt sur.

Jag kan nu även pricka av staketmålningen från checklistan. Jag trodde nog att det inte skulle ta så lång tid för att måla ett par plankor men oj vilket pill det var för att få det snyggt. Det har nog tagit mig totalt 10-11 timmar för att få någon ordning på det, men nu är det minsann fint!
Min hoj är äntligen hemma igen. Visserligen så var den stendöd när Kenny försökte starta den men med en kick av BMW-power så fick vi till slut igång den så att han kunde köra hem den åt mig.

Vad sägs om en röd dag imorgon? Kan vi inte rösta på det?! Jag har massor av saker kvar att göra!