image

Onsdag till torsdag så var jag på varuhuschefsmöte, en kick off inför nya verksamhetsåret som börjar i maj.

Jag tog med mig en krycka i bilen, ifall det skulle bli sådär riktigt dåligt med smärtan i höfterna men lyckligtvis så verkar det gå åt andra hållet nu för det är betydligt bättre nu.

Till mötet så hade jag beställt en specialsydd gravidskjorta men när den kom levererad till mötet så var det ett skämt. Någon hade inte gjort sitt jobb utan bara skickat en vanlig skjorta i large, så det blev uppenbarligen ganska mycket fokus på magen som stack ut.

På onsdagkvällen så firade vi alltså nyår med utdelning av priser och uppträdanden. Jag blev helt oväntat uppmärksammad av min chef inför alla 100 personer som menade att hennes nyårskaramell var att jag i och med min nya tjänst underlättat hennes arbete betydligt under det gångna året. Jag blev alldeles rörd!

Flera av pristagarna blev så otroligt glada och rörda så vi satt alla där och snyftade lite av glädje och smällde partypoppers åt höger och vänster.

När middagen slutade vid halv tolv så var det raka vägen till sängen för mig. Jag är så duktig på att vara sympatibakis så det var bäst att passa på att få lite sömn.

Sista dagen så var det dags för mig och min chef att hålla presentation. Vanligtvis så brukar jag vara ganska nervös innan jag sätter igång men trots att publiken var runt 80 personer och jag skulle prata i mikrofon (mygga) för första gången så blev jag inte nervös. Kanske beror det på att jag var extra påläst eller så tar magen allt fokus, men skönt var det i alla fall.

Det var dock ännu skönare att få komma hem till mina killar och få kramas efter två intensiva dagar.

image

image

image