image

Om det inte hade blivit så tjatigt så hade jag tagit upp igen hur underbart det är med vår men nu får jag skippa det den här gången.

Något som inte är underbart är min skitförkylning. Jag hostar och harklar och snorar och har ont i halsen fortfarande, efter två veckor!!

Det vettigaste vore säkert att gå till en läkare men jag vet precis vad de gör.
De skickar mig till en sköterska som tar fram ett långt och läskigt verktyg som hon (det är i princip alltid en hon) stoppar upp i näsan så långt hon kan. Och när det tar stopp, så pressar hon lite till och ungefär där så känns det som att hjärnan brinner, på riktigt!
Det är lätt topp fem på något av det vidrigaste jag varit med om.

Vad händer sen då? Jo, då ska det där provet skickas in för undersökning och svaret får man efter två veckor. Oftast så har åkomman lagt sig efter dessa två veckor vilket gör att den vedervärdiga undersökningen var helt meningslös.
Så nej, jag vill inte gå till läkare, helst.

Men som sagt, för övrigt så är våren i full blom.

image

image

image

image

image