image

Så här såg det ut på min plats på kontoret för en vecka sedan. Eller det var egentligen inte ens min plats men där jag suttit sedan jag börjat jobba.

Med en och en halv veckas varsel så fick vi reda på att vi skulle flytta ut från kontoret eftersom allt ska blåsas ut och byggas om. Alltså så flyttade vi till våra nya samarbetspartners kontor i Sickla med varsin flyttlåda märkt ”must have”!

Redan innan flytten hade vi fått en karta över nya kontoret med våra namn utmärkta på de olika platserna. Så när jag kom till jobbet första dagen i måndags så stod min kartong på min plats och min skärm på bordet. Så enkelt liksom.

Ni som har lite koll på var vi bor förstår direkt att det inte alls är någon optimal resväg för mig men vet ni vad, hittills så har det fungerat superbra!
Om jag går upp när klockan faktiskt ringer och inte bara använder den som en påminnelse om att morgonen närmar sig så tar det mig bara 35 minuter att komma till jobbet och det tycker jag är imponerande.

Jag är i grunden en rutinmänniska på många sätt och vis men jag gillar även förändringar (i tester en väldigt röd men också blå person) och jag tycker hittills att det har varit väldigt positivt med det nya, dock tillfälliga, kontoret.
Nu är vi dessutom plötsligt 170 personer som jobbar under samma tak jämfört med innan, hos oss, då vi är max 70.
Så ja, ombyte förnöjer.