image

I förra veckan så gick vi på Gröna Lund. Det är en sån där typisk sak som vi inte brukar göra. Vi är alltid upptagna med massor av projekt hela tiden så vi glömmer att göra ”vanliga” familjesaker. Nu ville Kenny visserligen mest bara stressa runt till alla åkattraktioner för att kunna pricka av dom på sin lista men vi hann med att ha det trevligt också.

Camilla och lilla Ida (jag skriver lilla eftersom vi hade med NorrlandsIda också) var också med och eftersom Camilla inte ville åka någonting så tog hon hand om Felix när vi snurrades runt på olika håll och kanter uppe i luften.

Felix fick åka kärlekstunneln, flygande elefanterna och tefat med oss och följde förstås med in i lustiga huset och skrattkammaren. Jag vill påstå att det inte var helt enkelt att tyda hans stoneface men han verkade i alla fall tycka det var spännande att titta på allt som hände runt omkring oss och ALLA människor (jösses vad folk det var).

Kvällen avslutade vi innan hemgång med grillning hemma hos Jenny och Richard och sen var vi ganska möra, men roligt hade vi.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image