image

I söndags så var Kenny och jag (och Skrutt såklart) i Stinsen och traskade runt. Jag gick till apoteket för att hämta ut ett recept och efter tio minuters väntan så fick jag komma fram till disken och fick där reda på att min medicin var slut.
Kvinnan bakom disken var trevlig och tog reda på att jag kunde hämta den i Kista eller Rotebro istället.

När jag sedan passerade apotek nummer två i samma centrum så gick jag in för att dubbelkolla om det kunde vara så att den fanns där, vilket den gjorde.

Jag kan av någon anledning inte låta bli att reta mig på att den andra apoteksdamen inte ens kunde säga ”-du kan ju prova i det andra apoteket här i centrum” eller något liknande.
Jag vet att Intersport aldrig skulle rekommendera mig att gå till Stadium för att hitta en slutsåld vara, vilket jag fullkomligt respekterar och accepterar, men det känns annorlunda med apoteket, för apoteket är ju liksom apoteket oavsett deras nya namn på butikerna.

Kenny sprang förbi Hobbex och blev med en quattrokopter, eller vad det nu hette. En radiostyrd flygande sak som filmar! När han fått den i sin påse så blev det bråttom hem för att han skulle få plocka upp sin leksak.