image
Sådär ja, nu har julafton passerat utan en endaste tår eller ångestkänsla, en bebis gör mirakel för julångesten.
Under den regniga och gråa julaftonen höll vi till hemma hos mamma bland alla tända ljus och brasvärme. Hon hade tillagat precis lagom mängd av olika julrätter och allt smakade fantastiskt gott. Felix såg till att han blev buren runt omkring hela dagen och var således också nöjd.
Trots att vi mer eller mindre slutat att ge julklappar till alla vuxna så slutade det ändå med att vi alla hade en liten hög var med klappar att ta hem.

Eftersom jag nu under de senaste dagarna har fått lite extra tid när Kenny varit hemma och underhållit Skrutten så har jag haft möjlighet att putsa lite hemma och när vi kom hem i går kväll så kändes det så rent och fint, det var en skön känsla!

Nu är det ett helt år till nästa jul och då hoppas jag verkligen att vi får mycket snö, om vi nu inte bestämmer oss för att fira julen i en solstol förstås. Men firar vi den hemma så lär det i alla fall bli vid vattnet, i vårt nya boende. Skumt!

image
image
image
image