image
Efter att ha varit hyfsad däckad i tisdags med en trasig mage så kändes det betydligt bättre idag!
Klockan 10,15 så hade jag en läkartid och mamma kom till mig på morgonen för att hjälpa till med Skrutt.

Strax efter klockan 10 så kom vi till läkaren. Eftersom mottagningen ligger i ett ganska fint område med hästgårdar så tog jag med mamma dit så att hon kunde promenera med Skrutten medans jag var inne.
När klockan var kvart i elva och jag fortfarande inte fått komma in så började jag bli ganska irriterad och gick och sa till en sköterska. Efter ytterligare 10 minuter så gav jag upp och bad att läkaren skulle ringa upp mig och förklara varför hon inte kunde hålla tiden. När dom frågade om jag ville vänta tills hon var klar så kände jag mig alldeles för arg för att träffa henne och slösa bort ännu mer tid på att vänta där (å andra sidan så får jag komma tillbaka en annan gång istället…!).
Så efter att ha slösat bort en timmes tid på att vänta och känna mig mindre viktig så stoppade vi in en väldigt frusen mamma och en utsövd Skrutt i bilen och åkte för att shoppa.

När vi väl kom till gallerian så ringde sköterskan upp igen och bad om ursäkt, den lilla skiten till läkare bemödade sig inte ens att ringa själv!

Efter lite varm mat och amning så var läkaren i alla fall bortblåst och vi la ner lite tid (och pengar) på shopping istället.
Jag har ju sagt tidigare att jag är väldigt förtjust i Lasse Åbergs klädkollektion och häromdagen så hittade jag en hel del av hans kläder på rea och dom kläderna kom med posten idag. Hur fina som helst!

När vi kom hem så kände jag mig väldigt nöjd med dagens påsar, nu klarar jag mig ett tag framöver!

image

image