Ni vet dom här klippen som florerar runt på olika forum, antingen ska du ska stirra blint på någon punkt i en bild för att något ska framträda eller så är det ett videoklipp som du ska fokusera på och helt plötsligt så hoppar det fram en bild på ett monster som på högsta volym skriker åt dig – och sen skriker du!
Jag har lyckats hålla mig från att gå på dom där sakerna ganska länge, typ till igår morse.

Jag och Kenny var sådär skittrötta som vanligt och hade ingen ork att gå upp ur sängen. Kenny låg och surfade Aftonbladet i vanlig ordning för att se om det var värt att gå upp och jag låg och surfade Facebook. I ett inlägg så fanns ett videoklipp där beskrivningen sa ungefär att det var en bilreklam och att man skulle vara uppmärksam på en skugga som gled längs bilen och så vidare.

Yrvaken som jag var så tänkte jag inte ens utan tryckte på play och koncentrerade mig noga. En kort stund in i klippet så hoppade monstret fram och skrek på mig och jag skrek tillbaka och slängde ifrån mig telefonen på Kenny.
Sen kände jag mig jättedum och skrattade åt mig själv (tillsammans med Kenny). Sen var jag i alla fall pigg.

Ni som inte vet vad jag pratar om kan kolla på klippet nedan.