Sju hus har vi tittat på i helgen! Ett av dom husen tyckte jag var mycket intressant, men det gjorde nog de andra 70 familjerna som var på visningen också, jag har väl aldrig sett så mycket folk på en visning förut. Huset var sådär fint så att man i princip skulle kunna flytta in i det som det stod, rakt upp och ner.

Kenny har fastnat för Ola Rapaces gamla hus, men jag misstänker att mycket har med att göra att det ligger ett litet flygfält bredvid. Jag ser framför mig hur jag blir galen av att vara så isolerad långt inne i skogen utan grannar.

I lördags när vi hade tittat på huset i skogen så skulle vi på grillfest i Gubbängen hos Kennys gamla kompisar. Som standard (nu för tiden) så var ju jag herrejössestrött och för att ha en chans att orka med en fest så fick jag en tupplur på närmre två timmar.

Tack vare stunden i soffan så klarade jag kvällen utan problem! Vi hade supertrevligt med alla hans vänner och vi imponerades själva av hur god öringen/rödingen från Åre smakade i grillpaketen som Kenny och Magnus tillagade. Men oj, vad man får prata graviditet och förlossning när man som förstföderska träffar på andra mammor!
Det är ju väldigt intressant att lyssna på andras upplevelser och erfarenheter men jag börjar tröttna på mina egna svar på andras frågor för dom har jag hört så många gånger själv nu.
När jag för femte gången fick frågan om vi pratat namn på bebisen än så svarade jag bara kort ”nej”. Jag orkade inte dra hela historien om Kennys Reodor-fixering igen.