image
Så vad gör man om läkaren ordinerar vila en vecka? Jo, man åker till den lilla stugan på den lilla ön, såklart. Nu tycker jag visserligen inte att jag varit så väldigt aktiv så att jag behöver vila men om dom säger att jag ska göra det så tänker jag inte bråka. Bebisen ska ju trots allt vara kvar ett tag till i magen om jag får bestämma.

I fredags när Kenny jobbat klart så lassade vi in Kattis och Texas i bilen och drog ner till ön där pappa och Eva och bror med familj redan befann sig.

Lördagens väder var så perfekt som det bara kunde vara och när alla roade sig med diverse aktiviteter så satt jag i solen på bryggan, nöjd och tittade på. Kenny gjorde allt han kunde för att roa lilla Wille och var så nöjd när han äntligen lyckats övertala honom att åka badring på kvällskvisten.

På söndagen la sig lugnet över ön och alla återhämtade sig i det mulna vädret. Om inte det här är bra för avkoppling, då vet jag inte vad som skulle hjälpa.

image

image

image

image

image