image
Sköna helg!
Kenny åkte upp till Mora i fredags vilket gav mig lite egentid för att pyssla med mina saker. Så, jag gjorde vad alla kvinnor skulle ha gjort i min sits, dvs åkte till Giganten och köpte elektronik!

Jag har inte skaffat mig en ny dator sedan min försvann i inbrottet men nu kände jag att det var dags för en ny och lite bättre än min gamla skräpdator som ändå börjat krångla innan den försvann.
Att jag sedan råkade stoppa i lite andra saker i shoppingkassen, ja det får man ju räkna med, jag har dock inte riktigt kommit på vad vi ska använda den inköpta Apple-tv´n till än.

image
Helgen bjöd ju på ett fantastiskt väder så när jag tillbringat ett par timmar i solen på lördagen så drog jag hem till Jenny, Richard och Lowa som skämde bort mig med grillad mat och skönt häng i deras nya, fina altanlounge.
När jag sedan kom hem på kvällen så hade Kenny redan kommit hem, en dag tidigare, för att han hade hemlängtan! ❤
image

image
Igår hade jag bestämt mig för att jag skulle bada! Så var det bara och alla andra fick anpassa sig efter mig, ja dom som ville hänga med mig i alla fall.
Vi mötte upp Jenny och Richard på Sundby gård ute på Södra sidan och parkerade oss mitt ute i solen på gräset.
Och det blev bad! Visst var det kallt när vi gick i men när det värsta var över så var det faktiskt fantastiskt skönt att få bada och simma. Jag får dock erkänna att jag är lite bortskämd med att bada i havet för insjölukten är jag inte helt van vid eller bekväm med och dessutom så brukar det inte vara 50 skrikande barn runt omkring mig, men vad gör man inte för att få blöta ner sig.