Copy of DSC_4346
DSC_4453För tre år sedan, den 19:e juni, så gifte sig kronprinsessan Viktoria.
Det var ju trevlig för henne, men kvällen var också trevlig för mig eftersom jag och Kenny hade vår första ”date” då.

Jag var hemma hemma hos honom och vi låg och kollade YouTubeklipp på hans kontor (dvs i sängen bland fax, fakturor, dator, chipssmulor och diverse andra prylar som han ansåg höra hemma i sängen).
Kenny hade laddat ner hans norska favoritfilm Flåklypa Grand Prix, som för övrigt gett Kenny idén till att ”döpa” vår son till Reodor Felgen?!

Antingen så var jag väldigt trött eller så var filmen inte så inspirerande, för efter en stunds tittande så kände jag att det var dags att åka hem och sova och klockan närmade sig trots allt två på natten.
Jag hade knappt satt mig i bilen innan telefonen började ringa. Kenny hade fått syn på solen som var på väg upp och fått en idé – vi skulle ut och åka Jetski!
Jag skulle inte ha mage att ringa mina kompisar halv tre på morgonen, men det hade Kenny. Vi for runt och hämtade nycklar och åkte till garaget för att hämta Jetskin innan vi till slut kom ut till någon sjö i Haninge. Med tanke på att det var i mitten av juni så var vattentemperaturen inte att leka med och solen hade inte kommit så långt upp så att den värmde nämnvärt, men Jetski körde vi i alla fall.

Någonstans i stöket på väg till sjön så hade vi slängt med oss lite mackor och te. Så när vi var färdigkörda och frusna så samlade Kenny ihop ved och slängde lite bensin över det och BOOOOOFFFF så var elden igång och vi kunde koka te.
Inte så illa pinkat för en första träff!

Bilderna är tagna lite senare den sommaren.
DSC_3866
DSC_4348
DSC_4342