Ja vi var ju alltså på Gotland nu i helgen också. Tack vare långhelgen så kunde vi åka redan på onsdag kväll.
Boendet löste Gotlänningen den här gången genom att hysa in oss på Visbys brandstation..!

Solen gassade på oss i dagarna tre och jag lyckades med råge att ta över titeln Miss Tvättbjörn från Jenny som haft den helgen innan. Riktigt amatörmässigt att gå med stora brillor hela dagen, men oj vad solen tog!

Om jag varit småsugen på att ta ett par varv med hoj på Gotland Ring förra helgen så var suget ganska mycket större den här helgen.
På torsdag kväll så hade jag mer eller mindre bestämt mig för att låna en hoj och skinnställ på fredagen för att köra ett pass. Jag ville så gärna köra ut och visa mig själv att jag minsann fortfarande kan knäskrapa och köra på en hyfsad tid, men sen när jag började dividera med mig själv om orsaken till önskan var värd eventuella risker så blev det svårare att försvara. Ambulansen hade fullt upp under alla dagar med att kolla efter skador på de som kraschade på banan och jag kände inte att jag ville hamna där, med magen i vädret och vettet i fötterna. Så bankörningen får helt enkelt vänta till nästa år!

Vi hade helt fantastiska dagar på banan och Kenny kunde inte vara nöjdare när han sista dagen satte ett personlig rekord för banan, som dessutom bara ligger någon sekund från det officiella banrekordet. Han växte minst en halvmeter när han såg tiden. Man kan ju tycka att han borde ha behövt lite träning under året för att kunna köra så fort men jag håller fast vid att hans envishet och oförmåga att bli rädd gör att han inte förstår att man inte kan köra så fort?!

Vi var i alla fall båda glada över att vi kunde åka hem utan några skador på kropp eller motorcykel. Nu längtar jag redan till nästa års Gotlandshelger! (Men jag misstänker att mitt fokus kan komma att förändras framöver)