wpid-IMAG4817.jpgI helgen var Kenny uppe i Mora på korvfabriken och jag njöt i fulla drag av tystnaden och ensamheten, så pass mycket att jag inte tog mig hemifrån faktiskt!
Jag kombinerade städning, tvätt och allmänt puts med solstolen och en spännande bok, hur skönt som helst!

Nu längtar jag enormt mycket efter att få plocka fram utemöblerna, men då måste förstås altanen rengöras först. Det var egentligen mitt projekt för helgen men när jag öppnade förrådet för att hämta vattenslangen och rengöringsprylar så var det så fullproppat med Kennys diverse saker så jag gav upp.
Han har tagit över det där förrådet totalt! Det visar förstås att vi behöver ett stort hus med ett enormt stort garage som rymmer både min bil, mina prylar OCH alla hans saker.

Både i lördags och söndags när jag satt ute och hade det gott i solstolen så fick jag oväntat besök. Det händer ju inte så ofta nu för tiden att folk bara tittar förbi utan att höra av sig innan, men uppenbarligen så skedde detta två dagar i rad. Det var mycket trevligt och överraskande!

När Kenny väl kom hem igår så kom han med två stora lådor med korv, så klart! Nu var det tack och lov beställningar så vi drog iväg på en gång för att leverera korvarna, eftersom vårt förvaringsutrymme i frys/kyl är något begränsat.