Efter två dagar i Oslo så är det så skönt att vara hemma igen!
Jag har blivit hjärntvättat med alla svåra, engelska termer under utbildningen av de nya personlighetstesterna vi ska börja med. Troligtvis så hade kursen varit knepig nog om den varit på svenska och det blev definitivt inte lättare att få allt på engelska. Nu är det tydligen meningen att jag ska lyckas utbilda våra varuhuschefer i detta system också?! Hej och hå, hur ska det gå?!

När jag landade på Arlanda så var jag så glad över att bli upphämtad av Kenny istället för att behöva sätta mig i en taxi och behöva förklara vägen hem. Av någon anledning så måste man alltid förklara hur dom ska köra trots att dom har GPS?!
Han dök upp i min glänsande bil, som han både tvättat och vaxat under min frånvaro. Med tanke på hur den såg ut efter Åreresan så var det en helt annan bil plötsligt.

I morse när jag körde honom till sin bil så kunde han inte hålla sig längre utan meddelade stolt att han åkt hem till mamma häromdagen och bytt till sommardäck på bilen också! Han har många dolda talanger minsann som kommer fram mer och mer!
Så, nu har Kenny alltså bestämt att det är vår och att vi inte ska slösa på dubb och asfalt.
Snön är borta från rabatterna, solen skiner OCH det är freeeeeedag!