Äntligen så har jag och Kenny hittat något som vi båda tycker är roligt! Vi är liksom på samma nivå?!
Och nej, det har ingenting med att göra att han stod och strök svarta sopsäckar i fredags när jag kom hem från jobbet. Hans projekt med att göra en egensnickrad luftballong har jag INGEN inblandning i och jag tänker låtsas som att det inte existerar. (Nu kommer han säga att det inte alls var sopsäckar han strök utan tryckplast, men ni fattar, same shit – different name.)

Jag försöker dock att hitta användningsområden till min IPad och i jakten på det så laddade jag hem några kluriga spel som jag direkt blev fast i. När jag i ett obevakat ögonblick lämnade paddan framme så var Kenny framme direkt och började pilla med spelet.
Så, nu i helgen så har vi suttit med näsorna så långt ner i Ipaden att jag har en värkande gamnacke idag. Att jag dessutom råkade trycka på ”reset game” efter halva spelet istället för ”continue game” gjorde att jag fick lägga ett par timmar på att spela om det också. Hoppsan liksom!

Kul är det i alla fall, så om jag inte svarar i telefon så är jag, hmm, typ upptagen…