Nej, den där rattmuffen som Kenny satte på igår blir nog inte så långvarig! När jag är van vid att ratta en ölkorv och plötsligt får en chorizo i händerna så blir det inte samma känsla (men det var en fin tanke)! Men oj vad nöjd jag är över att ha motorvärme och kupéfläkt i bilen. Bilarna på parkeringen såg så frusna ut i morse medans min var varm och skön!

Igår skulle det bli en tidig kväll men när sovrumsteven inte hade något spännande att visa så bäddade vi ner oss i soffan istället och laddade filmen Disturbia. Eftersom jag spelat in den för en evighet sedan så hade jag ingen aning om vad den skulle handla om, och tröttheten försvann rätt snabbt när det inom kort framgick att det var en skräckfilm vi tittade på (genom fingrarna).
Det var en bra film ändå, trots nervösa skrik och hjärtklappning!