Jag är så nöjd över helgen som precis passerat. Vi har fått mycket gjort, vi har ätit gott och haft trevligt sällskap!

Nu står de vita, nästan oanvända, utemöblerna uppstaplade i förrådet, det är ordning på hyllorna och snöspaden står vid ytterdörren!
Kenny samlade energi och rensade igenom sina ”skrotlådor” så att det blev ordning och reda. Han vägrar visserligen att erkänna fördelarna med struktur men det kanske trillar ner en vacker dag, när han faktiskt inser att han hittar det han söker på en gång.

Även min kära motorcykel har nu fått gå i ide. Egentligen så borde jag naturligtvis ha gett den lite omsorg som tvätt och ny olja innan den ska sova, men det får bli till våren. Den fick en dundrande snabb avslutning på säsongen i söndags alla fall (jag körde bilen).

Efter ett kort studiebesök på Gotlänningens brandstation i helgen så har jag insett att jag behöver en värmekamera! Hur intressant vore det inte att veta hur många djur (och odjur?) som står och glor på mig egentligen när man är ute och spatserar i skogen?! Inte för att jag hittills har varit så duktig på att spatsera i skogen, men jag ska, ska bara…