Vädret är ett otroligt populärt samtalsämne just nu och jag kan inte låta bli att vara en del av det.
Jag känner en stress! Stress över att sommaren försvinner i en rasande fart utan att jag har hunnit med att bada, grilla i ljumma sommarkvällar, sola och njuta av värmen.

Mina fina sommarkuddar som jag införskaffade i våras har legat undanstoppade i lådan på altanen i väntan på att värmen ska komma och regnet ska försvinna, men igår så ruttnade jag och tog fram dom ändå. Nu får dom ligga framme oavsett väder och vind (och katter). Är det sommar så är det!

För att förhindra grannarnas katter att smutsa ner kuddarna när det är blött ute så har jag dessutom ställt ut två koppar med ättikssprit. Missförstå mig inte, katter är mitt absoluta favoritdjur men dom som lånar mina utemöbler brukar lämna kvar tydliga spår av hårtussar, jord och grus och det kan jag vara utan.

Flera gånger om dagen så surfar jag desperat 10-dagars prognoser med stor förhoppning om att det plötsligt ska dyka upp stora solar istället för regnmolnen, men hittills så har jag inte blivit positivt överraskad.
Jag säger som jag har sagt till min chef: om det regnar – då sitter jag kvar på min kontorsstol och så är det bara!