För att hinna med att göra allt det man vill göra så måste man kombinera saker, det brukar Kenny påstå i alla fall. Detta fick han alltså äta upp när jag var på ett möte i Köpenhamn torsdag till fredag och frågade om han ville komma ner dit till helgen för att ha en myshelg.
Alltså satte sig Kenny i bilen på fredagen och brassade ner till Nyhavn där jag satt och väntade.
Efter en snabb middag på en av de otaliga uteserveringarna längs vattnet så kom vi fram till att vi skulle åka till Tyskland, när vi ändå var så nära. Meningen var förstås att vi skulle sova på den danska sidan men när vi missat avfarten precis innan färjan så var det bara att köra på båten och se glad ut.

Väl på den tyska sidan så hittade vi en fantastiskt trevlig liten by, visserligen så upptäckte vi inte det förräns dagen efter då det var ljust, men det var ett trevligt ställe att vakna på.
Vi fördrev dagen genom att bilpromenera runt i de närmsta städerna och la naturligtvis ner ett par timmar i ett stort varuhus med öl och vin.

Det var inte lika lätt att hitta ett mysigt hotell kväll två. Vi åkte från stad till stad utan någon framgång och plötsligt befann vi oss i samma by vi bott i kvällen innan och valde därför att tillbringa ännu en natt i Fehmarn.

Planen var ju inte att vi skulle till Tyskland som sagt men vi gjorde vårt bästa för att fylla min lilla, lilla bil med svenskt öl?! Jag får ändå påstå att jag har en grym bil om man ser till det ekonomiska. Kenny körde ner till Tyskland på en halv tank och på vägen hem då bilen verkligen var proppfull så drog den strax över 0,6 per mil. Min fina fina bil!
Det hann bli sent innan vi kom hem, men det var det värt eftersom det var en sån himla mysig helg!