Jag har ju tidigare berättat om min syn på Kennys bil. Motorn brummar visserligen mycket och värdigt, precis som en V8 ska göra (och den drar bensin därefter också).
Förutom de diverse fel den har skaffat sig genom åren så har det ju varit problem med däcken. Kenny bytte däck för länge, länge sedan och har sedan dess haft pyspunka på (bara) tre av däcken. Endast höger bak har varit skonad från pyspunkan.

Innan vi skulle åka till Gotland och låna ut den till Andreas så beslöt sig därför Kenny för att titta lite närmre på däcken och försöka lösa det på något sätt. Lösningen blev en gammal ”punka-på-däck”-flaska som han fördelade på alla däck tillsammans med lite ny (och fräsch!) luft. (Jag tänker inte skriva om hur det kändes när alla fyra hjulen var helt tömda och luftkompressorn på den obemannande macken inte fungerade).

Igår när vi kom hem från midsommarfirandet på ön så stod hans ståtliga bil och väntade på parkeringen med ett helt tomt och platt däck, höger bak!
Är det inte fantastiskt?!